Krajem siječnja naše bratstvo je zajedno s Framom Dubrava išlo u već tradicionalni posjet sestrama Klarisama u Mikuliće. Krenuli smo oko 15 sati ispred crkve u Dubravi pod vodstvom fra Svetozara i fra Antonija, naše ministre i predsjednice Frame Dubrava. Framaši su nas već čekali u Mikulićima – skupilo nas se 40ak braće i sestara.

Najprije smo se pozdravili sa sestrama i razmijenili darove, a zatim smo zajedno slavili svetu Euharistiju koju je predvodio fra Svetozar,  fra Antonijo je bio zadužen za sviranje.

Nakon duhovne okrijepe, sestre su nas toplo dočekale uz domaće delicije pa smo se svi lijepo počastili kolačima, krafnama, narescima, toplim domaćim čajem i još puno toga finog. Nakon jela smo se podijelili u dvije grupe – starija OFSovci i mlađa framaši – za druženje i razgovor sa sestrama. U razgovoru smo proveli više od sat vremena. Bilo je prekrasno i nezaboravno druženje. Njihovi savjeti, način razmišljanja, pristup problemima i rješavanju problema su nas duboko motivirali da nikad ne posustajemo, ma kako teško nam bilo, da se veselimo svemu što nam život nosi i da se u svemu oslanjamo na Boga. Na kraju smo sestrama dali i svoje nakane za molitve.

S obzirom da smo prvi put bile kod sestara Klarisa jako nas se dojmila njihova toplina, vedrina i Božja milost koja je iz njih isijava.. pravi su blagoslov za sve nas.

Marija & Marija